Sign in / Join

Unleashed, Napalm Records ile anlaştı...

Death metal dünyasının yakından tanıdığı topluluklardan Unleashed, Napalm Records ile dünya çapında yeni bir anlaşmaya imza attı. Mayıs ayını stüdyoda değerlendirecek olan Unleashed, 13'üncü albümlerini (grubun 30'uncu kuruluş yıl dönümü) 2019'da yayınlamayı planlıyor.

Unleashed:

Johnny Hedlund - Bass, Vocals
Anders Schultz - Drums
Tomas Masgard - Guitars
Fredrik Folkare - Guitars

Diskografi:

Where No Life Dwells - 1991
Shadows in the Deep - 1992
Across the Open Sea - 1993
Victory - 1995
Warrior - 1997
Hell's Unleashed - 2002
Sworn Allegiance - 2004
Midvinterblot - 2006
Hammer Battalion - 2008
As Yggdrasil Trembles - 2010
Odalheim - 2012
Dawn of the Nine - 2015

Sıradaki Şovları:

26.05.18 - 27.05.18 FR - Outch Extreme Festivali
14.06.18 - 15.06.18 GER - With Full Force Festivali
29.06.18 - 29.06.18 IT - Rock The Castle
10.08.18 - 10.08.18 GER - Party-San Open Air
11.08.18 - 11.08.18 CZ - Brutal Assault Festivali

BAĞLANTI NOKTALARI:

http://www.unleashed.se
https://www.facebook.com/unleashed
https://www.instagram.com/unleashed_official
http://www.napalmrecords.com

Özgür Özçınar

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.